Over mij
Marieke Plantinga

Nog steeds werk ik als opleidingscoördinator maar daarnaast nu ook als Coach voor de studenten aan de Academie voor Theater en Dans. Voor mij is het een verrijking van mijn leven. Ik krijg veel energie van dit werk en ik merk dat er bij de studenten steeds meer vraag is naar coachingstrajecten. Ontzettend fijn om hier mijn bijdrage aan te kunnen leveren. Ik blijf mezelf jaarlijks bijscholen op het gebied van coaching; er valt nog zoveel te leren! 


Naast het coachen op de ATD heb ik een praktijk aan huis in Amsterdam Noord. Hier kun je in de rust en geborgenheid van een huiselijke omgeving langskomen voor coachgesprekken. 

Je bent van harte welkom!

OVER MIJ

 


Hoi! Ik ben Marieke. Integratief Coach Practitioner.

Oftewel, Life Coach. 

Mijn opleiding volgde ik met veel plezier aan de Academie voor Psychotherapie. Ik houd ervan om mensen te helpen weer in hun kracht te komen zodat ze hun creativiteit ten volste kunnen benutten.

Daar word ik gelukkig van!

 

 


ACHTERGROND 


In 1999 ben ik afgestudeerd als tekendocente aan de Academie voor Beeldende Vorming (de huidige Breitner Academie). Jarenlang werkte ik in de creatieve sector. In de film- en televisiebranche als o.a. rekwisiteur en styliste. Ook heb ik diverse productionele functies bekleed. 

Na het krijgen van mijn eerste dochter werd de hectiek van het filmleven me wat teveel en ben ik gaan werken op de Academie voor Theater en Dans, als opleidingscoördinator voor de Regie Opleiding; het is een fijne, inspirerende omgeving waar ik me thuis voel. 

Toch miste ik op een gegeven moment iets. Een bepaald gevoel van zingeving en het bezig zijn met kwaliteiten in mij die alsmaar niet aan bod kwamen; luisteren, intunen op de ander, vragen stellen over waar het nu eigenlijk om gaat...coaching dus! Met daarbij de overtuiging dat dit absoluut een meerwaarde kan zijn voor studenten op een Academie als die waar ik werk. 

Ik ben de opleiding voor Integratief Coach Practitioner gaan volgen aan de Academie voor Psychotherapie en inmiddels gecertificeerd Coach.

WAT LEVERT COACHING JE OPJe krijgt meer zelfinzicht en zelfvertrouwen


 

Je hebt meer grip op je leven en neemt je verantwoordelijkheid

Je hebt beter zicht op je sterke en zwakke punten, normen en waarden, patronen, wensen en doelen

 

Je leert met compassie en acceptatie naar jezelf te kijken


CONTACT:


Marieke Plantinga

Integratief Coach Practitioner

(Gecertificeerd aan NOBCO en EMCC erkende opleiding)


E: marieke@artincoaching.nl

T: +31(0)6-12147852

Copyright © All Rights Reserved

"De dwaze mens zoekt geluk in de verte, de wijze mens laat het groeien onder zijn voeten"


James Oppenheim